SMARTLIV!

Som kunde hos Smartliv AS får du dyptgående hjelp til digitalisering av manuelle oppgaver og etablering av nye tjenesteleveranser. Vi har ferdige løsninger og utvider disse til nye gjennom oppdragsbaserte utviklingsoppdrag. Smartliv er eid av Hurum Kraft AS og Ringerikskraft AS. eSmart Systems AS var blant grunnleggerne i 2015.

Smartliv startet ut med verdiøkende tjenester til kraftmarkedet. Her bidrar vi nå til at kraftselskaper og nettselskaper kan oppfylle sine kommersielle oppgaver og samfunnsoppdrag bedre. Kraftselskaper opplever for eksempel at konkurransen om «billig strøm» til strømkunder overskygger betydningen av å utnytte både strøm og datastrømmer bedre til å spare energi og styre hjem smart. Innføringen av smarte strømmålere (AMS) og mulighetene som lå i dette var bakgrunnen for etableringen av selskapet. Sanntidsinformasjonen fra AMS-målere gir mulighet for mer kontroll på strømforbruket og styring av tekniske enheter i hus og bygninger. Løsningene fra Smartliv setter kraftselskap i posisjon til å levere denne type tjenester til sine sluttkunder. Sluttkundene får da nye, lønnsomme og begeistrende muligheter som samtidig gir en sterkere lojalitetsbinding til leverandøren sin. Nettselskaper kan bruke løsningene våre til meldingskommunikasjon rett i appen og presentasjon av forbruksdata fra appen. Som datakilder bruker vi både Elhub som er à jour med timesintervaller og våre egenutviklede gatewayer i Netti-familien som er à jour ca. hvert 2. – 15. sekund rett fra HAN-porten. Oppdatering ned på sekundnivå er en forutsetning for å kunne utnytte informasjonen til umiddelbar lastbalansering eller styring av for eksempel enheter med bluetooth, zigbee o.a. 

For VA-virksomheter utvikler vi et komplett tjenestespekter fra datafangst, leveranse av datastrømmer til kontrollpanel og avregning. Selv om kraft, vann, bygningsdrift, alarm, brann o.a. kan virke som helt forskjellige type virksomheter, har de det til felles at beslutninger fattes på grunnlag av innsamlede, analyserte data og presenterte data i en eller annen form. Smartliv har i dag ferdige løsninger for noen behov og skreddersyr nye løsninger gjennom utviklingsoppdrag før vi realiserer dette som standard teknologipakker. Vi utvikler egne løsninger og integrerer teknologi fra markedsledende samarbeidspartnere. Et eksempel er  styringssystemer for elbil-ladestasjoner.

Sluttbrukerne – som kan være bl.a. forbrukere, tjenesteytende personell og eiendomsdriftere – møter våre systemer gjennom apper. Disse kan være med våre kunders egen visuelle profil, som da understreker kundenes merverdiskapende tjenesteleveranse, eller generiske med Smartliv-profilering. 

Kontakt SMARTLIV

Smartliv opererer i det såkalte B2B-markedet. Kundene våre er virksomheter.

Ta gjerne kontakt om våre smarte løsninger. Ring, send Smartliv en epost eller bruk skjemaet nederst på siden.

Prosjektleder i Smartliv:
Rolv Møll Nilsen  Tlf.: 93216714

Smartliv Support:
Supporthenvendelser

Privatperson som er interessert i smarte tjenester fra Smartlivs partnere?
Dersom du som privatperson er interessert i den type tjenester som vi steller med, skal du bare fylle ut kontaktskjemaet og så formidler vi henvendelsen videre!

 

 

Jobbe hos oss?

Vi får tidvis henvendelser fra folk som vil være med på Smartlivs spennende teknologiløp. Oppgaver i Smartliv blir bemannet gjennom ansettelser, innleie av kompetanse og partnersamarbeid. Send oss noen ord. Kanskje treffer du innertier på behovet!