App for nett- og kraftkunder

Smartliv-appen gir kraft- og nettkunder full kontroll på strømforbruket sitt helt ned på timesnivå. Appen har lenge vært i stabil drift og fortløpende videreutviklet. Den er tilgjengelig for kraftselskaper og står foran et spennende teknologiløft.

APP
Over­sikt
hverdag

Applikasjonen

Appen gir i dag oversikt over strømforbruket ditt, gir tilpassede sparetips som viser deg hvordan du kan spare både penger og miljø, du kan også sammenlikne ditt forbruk med de i nærheten av deg. Disse funksjonene krever i dag at du er strømkunde hos en av våre samarbeidspartnere. I fremtiden vil appen få flere funksjoner som gir deg full kontroll over ditt smarte hjem.

Forbruk

Få full oversikt over ditt strømforbruk. Du kan med applikasjonen se hvor mye strøm du bruker time for time, for timesmåler, dag for dag, måned for måned og til og med år for år.

Sammenlign

Gjennom applikasjonen kan du også se hvor mye strøm du bruker i forhold til dine naboer. Bruker du mer enn dine nærmeste kan det være lurt å se på de tilpassede sparetipsene du får igjennom appen.

Sparetips

Enkle tips til hvordan du kan spare penger i hverdagen. Registrer informasjon om husholdningen din, og se ditt eget sparepotensiale.

Kundesenter

Kom raskt i kontakt med ditt strømselskap. Gjennom applikasjonen vil du kunne få informasjon om brudd på strømnettet, og gi informasjon om strømbrudd i ditt område.